Vrijdag 7 juni
Waylon
Wicked Anniversary Tour
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal
€ 36

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Pop
Waylon komt dit jaar eindelijk weer met een tour langs bekende poppodia in Nederland om zijn totale muzikale verleden met zijn fans te delen. Zijn grootste hits van alle albums die hij ooit heeft gemaakt in twee uur tijd.

Wie de zanger trouw heeft gevolgd weet dat als hij eenmaal op het podium staat het heel lastig is om hem ervan af te krijgen. Gelukkig maar, want met zoveel talent is dat ook waar hij thuishoort! Waylon noemt het zijn eigen ‘snoepwinkel’ tour, waar hij eindeloos kan kiezen uit alle genres waar hij ooit aan heeft geproefd in zijn lange carrière. Op de vraag wat heb het meest is bijgebleven uit de afgelopen 15 jaar zegt hij volmondig: “I’m still standing”.

Waylon is het bewijs waar het niet winnen van een talentenjacht allemaal toe kan leiden. 15 jaar en 8 albums later komt het allemaal samen in de “Wicked Anniversary Tour”. Wicked Ways is de titel van zijn eerste album in 2009 en het begin van de zeer succesvolle carrière van een van Nederlands beste zangers. Een carrière die begon met Hollands God Talent.

Maar het waren niet alleen albums; ook twee songfestival deelnames (waarvan één deelname op de tweede plaats eindigde), een succesvolle carrière als coach van The Voice of Holland en zijn uitverkochte concerten in Rotterdam Ahoy waar hij ongeëvenaard de grootste hits uit de Top-1000 Allertijden verzorgt, want live op het podium is hij op zijn best!

📸 Robin Eggenkamp

MEZZ tipt