Vrijdag 1 april
Valvetronic Brassband
+ BUNKER
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • brass
  • Funk
  • Jazz

Twaalf jonge en uitbundige mannen, waarvan tien blazers, komen vanuit Amsterdam naar MEZZ om de tent uit zijn voegen te laten barsten! Valvetronic Brassband heeft sinds hun debuut in 2018 al enkele indrukwekkende events achter hun naam staan. Denk hierbij aan de bovenzaal van Paradiso, Eurosonic Noorderslag, ADE, North Sea Jazz en Oerol! Met een mix van house, dance en hiphop barst de muziek van de energie. Waardoor de beats, brass en bangers van de formatie volledig tot zijn recht komen op een podium.

In oktober 2021 tilde Valvetronic hun carrière naar een hoger niveau met de release van het debuutalbum ‘Before The Dawn’.  Een verzameling aan dansplaten waar analoog (akoestische instrumenten) en digitaal (elektronische producties) elkaar tegemoet komen. ‘Before The Dawn’ is een ode aan het gemiste nachtleven tijdens de coronapandemie in alle vormen en maten. Van een regenachtige met neon verlichte steeg tot diep in een stampende nachtclub, en van een heldere sterrenhemel tot een festival waar je danst tot de zon opkomt. Prachtige tijden die (voor nu) heerlijke nostalgie oproepen.

Zoals eerdere informatie al doet vermoeden: Valvetronic Brassband is een klassiek voorbeeld van een act die je pas echt kan beoordelen tijdens een liveshow. You know what to do.

BUNKER

BUNKER is de nieuwste podiumformatie van brass, dance en rave muziek voor de hardgaande club- en festivalganger. Deze vijf podiumbeesten uit Delft hebbe elkaar gevonden door hun gezamenlijke passie voor de dansende en zwetende mensenmassa. De band neemt je mee in een avondje extase, afgezonderd van de buitenwereld. BUNKER brengt binnenkort hun eerste nummers uit en wat wij er al van hebben gehoord, klinkt het als het perfecte begin van een heerlijke avond! Be ready voor een avondje knallen en beuken!

MEZZ tipt