Donderdag 4 april
Tusky
+ BOSKAT
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal
€ 16,50

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • Punk
  • Punkrock
Sinds hun start in 2016 heeft Tusky geen moment stilgezeten. Met twee LP’s en een EP op zak mag het zeer duidelijk zijn dat de band hun honger voor luide, snelle en furieuze punkrock blijft voeden. Stukje bij beetje winnen ze de harten van veel nieuwe luisteraars en breiden ze hun fanbase uit door zowel op als naast het podium de beste versie van zichzelf te zijn.

Nu, met hun nieuwe album, hebben ze de eer en het genoegen gehad om samen te werken met Adrian Bushby (Foo Fighters, Spice Girls, Muse e.a.) die de band heeft geholpen het perfecte geluid te vinden voor dit stukje bruine kunst; de heerlijke mix tussen hun oude platen en de nieuwe – ruige en vieze rock, woest gepolijst tot een punkrock pareltje dat wordt gereleased door Suburban Records.

Gewapend met twaalf nieuwe tracks is de band klaar om hun liveshow naar een hoger niveau te tillen. Meer band, meer energie, meer entertainment en vooral: meer Tusk. Met dit in gedachten viert Tusky de release van ‘Tusky’ met een tournee door Nederland, België en Duitsland, in samenwerking met niemand minder dan Radar Agency (NL en de rest van Europa behalve BE) en L&S Agency (BE).

BOSKAT

BOSKAT is een luid & energiek rockduo. Noem het pop-punk of de heropleving van grunge, maar de waarheid is dat BOSKAT op de rand van burn-out en intens genot leeft – de essentie waar rock-‘n-roll om draait.

De soms donkerdere thema’s in de teksten van leadzanger en gitarist Vincent gecombineerd met intens zware maar ook speelse RATM-geïnspireerde riffs snijden door elke roes of dagdroom waar je in terecht kunt komen.

Boskat

MEZZ tipt