Zaterdag 25 maart
TRIBE
22:00
Jupiler zaal
22:00 | Jupiler zaal
€12,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Drum 'n' Bass

Na zo’n dolle eerste editie kon de volgende natuurlijk niet uitblijven. Wij zijn terug op zaterdag 25 maart in Mezz voor de leukste rave onder de rivieren. Dit keer met een sterkere line-up, vetter decor en meer ijsjes. De line-up? Die houden wij nog even geheim, maar reken maar op de lekkerste liquid, harde bangers en spierpijn in je kuiten.

Iedereen die bij de eerste editie was weet dat het mooi was. De lat is gelegd, wij gaan eroverheen. Train die arm- en beenspieren, neem genoeg keelsnoepjes mee en hype jezelf. Wij gaan voor het grotere geheel, iedereen is één.

De Brookes Brothers zijn –verrassend genoeg- broers. Ze delen niet alleen de achternaam, maar ook de liefde voor liquid drum and bass. Na het steengoede debuutalbum bleven deze broederbritten lekkere muziek maken en naam maken in de scene wereldwijd. Een avondje met deze mannen staat garant voor de beste vibes, drops en dansjes.

Goud van eigen bodem achter de decks! De Limburgse Nymfo heeft zich al lang en breed bewezen in ons kleine kikkerlandje. Nadat je meerdere keren bent uitgeroepen tot beste drum and bass DJ van Nederland, heb je ons al in de pocket. Zijn stijl? Puur, diep en sfeervol in combinatie met spontane pijnlijke verzuring in je benen.

Dat is dik, zowel A-Flex als Subsequent bij elkaar. Twee halve duo’s die zich samenvoegen tot één om een onvergetelijke set neer te zetten. A-Flex ken je wel van NCT, die hebben afgelopen editie jullie oksels goed laten klotsen. Subsequent is de andere helft van Sektor&Subsequent, de mannen achter de Spektrum XL feestjes in Haarlem. Deze heren samen gaan vlammen!

Support your locals! Catalyst is een van de glorieuze drum and bass DJ’s die Breda rijk is. Zijn stijl varieert van duistere neuro naar dikke dubstep, maar vanavond draait hij deep drum and bass met zijn bekende duistere randje. Hij heeft al zijn eigen event gehost in de Boulevard, menig Symbiose feest opgezet en gerockt op Subquake. Kijk uit voor deze rode storm!

WE ARE TRIBE.

MEZZ tipt