Sat 30 May

TRIBE

wordt verplaatst
Jupiler zaal
23:00 (Doors: 23:00)
Ticketinfo
    Fase 1 : € 12 | Fase 2: € 14 | Fase 3: € 16 | Fase 4: € 18
Genre
  • Drum 'n' Bass
Share

MEZZ houdt de ontwikkelingen rondom de Corona-uitbraak nauwlettend in de gaten en we volgen de adviezen van het RIVM op. Dit betekent dat alle shows tot 1 juni niet door kunnen gaan. Er wordt gezocht naar vervangende data. Gekochte kaarten voor deze verplaatste shows blijven geldig. Kaartkopers ontvangen hierover bericht met meer informatie. Over de mogelijkheid om bij afgelaste concerten je geld terug te krijgen volgt later meer informatie. We zijn momenteel druk bezig om verschillende opties uit te werken. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat we straks allemaal weer van prachtige concerten kunnen genieten zoals we dat gewend zijn.

We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Zodra we meer informatie hebben, komen we bij je terug. We verzoeken je vriendelijk om ons niet per telefoon of mail om meer informatie te vragen.

——

Op zaterdag 30 mei kunnen we niet alleen met zijn allen een ei leggen, maar ook dansen op de lekkerste drum and bass. TRIBE is terug naar het nest met een verse editie die beter smaakt dan je uitsmijter op zondag. In de Mezz gaan we er weer iets lekkers van bakken. Een olijke tijd waar je kunt dansen, bewegingen kunt maken die menigeen een dansje zal noemen, sokken gooit en frituur eet. Alles terwijl het decor en de visuals je ogen voeden alsof ze een lange lummel naar binnen werken. We bouwen er weer iets moois van.

Verwacht deuntjes die net zo vunzig zijn als je geliefde kapsalon terwijl het vet van je kinnetje druipt. De variatie zal er wederom vanaf spatten, laagje voor laagje. Dit wordt smikkelen.

Heb je rust nodig van je vrienden? De deuren van het café staan voor je open, zodat je een ouderwets gezellig spelletje kunt spelen zonder hen en speciaalbier kunt nuttigen op een zachte stoel.

Wat voor lekkers jij op je bord gaat krijgen wordt nog aangekondigd. Vloeien de kazige sappen al uit je mond bij de gedachte? Hou de pagina in de gaten, want het wordt smullen.

? TICKETS ?
FASE 1: €12
FASE 2: €14
FASE 3: €16
FASE 4: €18

Minimum leeftijd: 18 jaar

Meer in MEZZ