Zaterdag 13 juni
Tri Poloski
CYKA BREDA
21:00 (Doors: 21:00)
Jupiler zaal
21:00 (Doors: 21:00) | Jupiler zaal
CHEAP Poloski € 10,99 | TRI Poloski € 12,99 | WE Poloski (group ticket) € 11,99 | Western Spy € 14,99

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • hardbass

MEZZ houdt de ontwikkelingen rondom de Corona-uitbraak nauwlettend in de gaten en we volgen de adviezen van het RIVM op. Dit betekent dat alle shows tot 1 september niet door kunnen gaan. Er wordt gezocht naar vervangende data. Gekochte kaarten voor deze verplaatste shows blijven geldig. Kaartkopers ontvangen hierover bericht met meer informatie. Over de mogelijkheid om bij afgelaste concerten je geld terug te krijgen volgt ook meer informatie. We zijn momenteel druk bezig om verschillende opties uit te werken. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat we straks allemaal weer van prachtige concerten kunnen genieten zoals we dat gewend zijn.

We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Zodra we meer informatie hebben, komen we bij je terug. We verzoeken je vriendelijk om ons niet per telefoon of mail om meer informatie te vragen.

—–

CYKA BREDA!

Na TRI poloski hostings op Dream Village en Ploegendienst gaan we Breda ook voorzien van flink wat Hardbass propaganda. Bereid je alvast voor op het Hardbass virus. Dit wordt een chaotische MEZZ!

MEZZ tipt