Zondag 30 juni
Toontje Lager
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal
€ 25
  • Nederlandstalig
  • Pop
Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig, staat na meer dan dertig jaar in een vernieuwde samenstelling, maar met zanger Erik Mesie weer op het podium.

Onder leiding van Erik Mesie geniet je weer van hits als ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’. Maar ook het minder bekende repertoire komt uitgebreid aan bod, zoals ‘Vroeg of laat’, ‘Lente in Twente’ en ‘Het doet pijn’. Daarnaast wordt ook het gevoelige ‘Zonder jou’, de solohit van Erik uit 1986, ten gehore gebracht.

Begin 2023 brachten ze een nieuw album uit genaamd ‘Waar gaan we heen’ met daarop vijftien liedjes die weer typisch Toontje Lager klinken, mede dankzij de karakteristieke stem van Erik. Eind 2022 is er een begin gemaakt met de remastering van de die belangrijkste Toontje Lager EP’s, ‘Erop of eronder’, ‘Stiekem dansen’ en ‘Even goeie vrienden’.

Een optreden van Toontje Lager staat garant voor een onvergetelijke avond vol (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was, maar zeker ook voor mensen van nu die verder willen kijken dan de hedendaagse muziek. Kom genieten van de muziek en de verhalen achter de liedjes, die Erik met zijn innemende persoonlijkheid op humoristische wijze in zijn aankondigingen verwerkt.

MEZZ tipt