Donderdag 21 maart
Toontje Lager
19:30 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€19

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Nederlandstalig
  • Pop

Toontje Lager is één van de populairste Nederlandstalige bands van de jaren tachtig. De band scoorde hit na hit zoals ‘Net Als In De Film’, ‘Zoveel Te Doen’ en ‘Stiekem Gedanst’. In 1985 kwam er een eind aan deze dansbare nummers, maar na meer dan dertig jaar is de band terug in een nieuwe samenstelling!

Frontman Erik Mesie is trots op de kwaliteit van de muziek en de teksten van Toontje Lager die de tand des tijds ruimschoots hebben doorstaan en nog steeds fris en origineel blijken. Hij krijgt het briljante idee om de heerlijke meezingnummers weer te spelen, dus besloot hij in 2016 met zijn eigen band verder te gaan onder de naam Toontje Lager.

Je kunt weer genieten van de grote hits, maar ook de minder bekende nummers komen ruimschoots aanbod zoals ‘Vroeg Of Laat’ en ‘Lente In Twente’. Een onvergetelijke avond vol (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was. Maar zeker ook voor jonge mensen van nu, die verder willen kijken dan de hedendaagse muziek. Kom genieten van de muziek en de verhalen achter de liedjes die Erik met zijn innemende persoonlijkheid op humoristische wijze in zijn aankondigingen verwerkt.

MEZZ tipt