Donderdag 7 november
Tim Dawn + Kita Menari
19:30 (Doors: 18:30)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Kleine zaal
€ 8,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Singer-Songwriter

Deze avond niet één maar twee volledige sets van Tim Dawn en Kita Menari.

Tim Dawn

Tim Dawn verruilde zijn rechtendiploma voor een reis gewapend met gitaar door Australië en Nieuw-Zeeland. Terug in Nederland neemt hij zijn ontslag, verhuist naar een kinderboerdij in hartje Utrecht en werkt aan zijn muziek. Als je goed luistert hoor je die combinatie terug in zijn ambachtelijke maar moderne indie pop: de rust van het leven tussen de varkens en schapen en de rusteloosheid van de stad. Zijn oprechte muziek en stemgeluid doet denken aan artiesten als James Bay, Hozier en Coldplay. Dit najaar verschijnt de nieuwe EP ‘I’ll Hold On’ van Tim Dawn, met daarop de radiosingles ‘Walking On A Wire’ en ‘Shadow’ en vier gloednieuwe tracks. Tim Dawn maakt oprechte, ambachtelijke liedjes waarbij de emotie extra wordt versterkt door een rijke en moderne sound.

Kita Menari

Een probleem met zijn duikfles zestien meter onder de waterspiegel van een Maleisische lagoon zorgt ervoor dat Micha de Jonge zich nog meer realiseert dat je het leven moet vieren. Die avond viert hij het leven, om de volgende ochtend een briefje in zijn broekzak te vinden met daarop ‘Kita Menari’ wat we dansen betekent in het Maleis.

Met die boodschap gooit hij het leven om. De focus van zijn energie komt te liggen op het creëren van muziek die het leven viert. Catchy indiepop liedjes die zowel speels, opwindend als dansbaar klinken, als de soundtrack van een feest op een paradijselijke plek. Anno 2018 is Kita Menari een complete band, klaar om de positiviteit de wereld in te sturen met opwindende liveshows en liedjes die het leven vieren. Met de nieuwe EP ‘Lagoon’ onder de arm bestijgt Kita Menari de podia. Dans je mee?

MEZZ tipt