Donderdag 30 mei
Tim Akkerman x Waalse Kerk
+ Pieternel
20:30 (Doors: 20:00)
Waalse Kerk
20:30 (Doors: 20:00) | Waalse Kerk
€ 22,50

Uitverkocht

Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor dit evenement.

Probeer het eens op TicketSwap
  • Pop
  • Rock
Met twee decennia aan ervaring in de muziekindustrie is Tim Akkerman een doorgewinterde artiest. Zijn carrière kent hoogte- en dieptepunten. Hits, authentieke keuzes, duetten, bijzondere uitstappen, een veelvoud aan liedjes en nog een groter aantal live shows hebben zijn traject gemarkeerd. Inmiddels is Tim als muzikant en componist onmisbaar geworden in de Nederlandse muziekscene.

Na een succesvolle pubtour gaat hij nu een solo kerken tour door kleine kapelletjes in Nederland doen. Een van deze locaties is de Waalse Kerk, in samenwerking met MEZZ On Tour. In deze intieme setting hebben toeschouwers de kans om te genieten van Tim’s indrukwekkende stem, zijn muzikale vaardigheden en de diepgaande betekenis achter zijn nummers. Door de intieme sfeer van de kapel wordt de muziek van Tim nog indringender en worden zijn teksten nog persoonlijker. Deze kerken tour belooft een unieke en gedenkwaardige ervaring te worden voor zowel Tim Akkerman als zijn toegewijde fans, die de gelegenheid krijgen om zijn muziek op een bijzondere en intieme manier te ervaren.

On tour: Waalse Kerk

MEZZ presenteert dit concert in samenwerking met de Waalse Kerk. Het concert heeft enkel zitplaatsen en zal plaatsvinden in de Waalse Kerk.

Pieternel

De Amsterdamse zangeres Pieternel maakt Americana-muziek, waarbij ze klassieke countrymuziek mengt met moderne pop- en folkelementen. Haar zang en melodische stijl laten invloeden horen van namen als Brandi Carlile, First Aid Kit en Chris Stapleton. Samen met haar band brengt Pieternel intieme akoestische, maar ook uptempo songs waarin groei, liefde en avontuur centraal staan.

Al vanaf jonge leeftijd was de zangeres bezig met muziek. Zittend voor de platenspeler zong ze mee met de meest uiteenlopende artiesten, van The Beatles tot Edith Piaf en op 16-jarige leeftijd won ze de publieksprijs ‘Concours de le Chanson’.

Ze verkende verschillende muziekgenres, maar toen ze de gitaar oppakte en haar eigen liedjes begon te schrijven, neigde ze steeds meer naar Americana-muziek en vond ze haar stem in de verhalen van countrymuziek. Krachtig en kwetsbaar, net als haar inspiratiebronnen Bonnie Raitt, Dolly Parton en Eva Cassidy.

Pieternel

MEZZ tipt