Mon 06 Dec

The Ultimate Eagles

Koop Tickets
The Ultimate Eagles
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
  • € 28,00 (Normaal)
Genre
  • Alternative rock
  • Rock
Share

Voor toegang tot MEZZ is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

Dit is de verplaatste show van The Ultimate Eagles die eigenlijk op 14 april/30 november zou plaatsvinden.

The Ultimate Eagles komen ongelofelijk dicht bij de kenmerkende Eagles sound. Tijdens een concert van deze band waan je je in de jaren ’70 in Southern California, de hoogtijdagen van The Eagles. De band is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest succesvolle tribute acts ter wereld. Zelfs de video’s van de mannen worden veel bekeken en zijn inmiddels over de 10 miljoen views gevlogen. Eerder hebben ze al een volledige sold out tour gedaan door Nederland en nu is dan ook Breda aan de beurt voor een waardig eerbetoon aan The Eagles!

De band bestaat uit artiesten die je zeker ook van grote andere bands kunt kennen: Danny Vaughn (Waysted, Tyketto), Chris Childs (Thunder, The Union, Paul Young), Chris Wright, Christian Philips (Duffy, Sonic Executives), Ryan Aston (Abbamania) and Michael Lawrence (The Commitments).

“Superb: do not expect a lookalike band; these are real musicians with real passion”

The Mail on Sunday

Meer in MEZZ