Zaterdag 26 maart
The Spvrk
Afscheidsshow + Snow Coats
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Pop
  • Punk

De Bredase pop-punk band The Spvrk, uitgesproken als The Spark, maakt catchy nummers met sterke emotie en melodieën. De sound van dit trio is een combinatie van mainstream pop en hardcore punk, dat resulteert in radio-ready songs met ballen. In 2016 werd de band uitgeroepen tot ‘Beste Rockband van Breda’ en de singles als ‘Close The Distance’ en ‘Too Far Gone’ kregen airplay op 3FM.

Na zeven mooie jaren vol met tours en optredens op festivals als Jera On Air en Breda Barst en optredens met bands als Real Friends, Trash Boat en Boston Manor, neemt de band afscheid met een laatste optreden in MEZZ.

Snow Coats

Snow Coats is een indie pop band uit Arnhem. In 2018 brachten zij hun debuutalbum uit genaamd ‘Take the Weight Off Your Shoulders’. Hierna volgden vele optredens op de Popronde en zelfs een Europese tour als voorprogramma van de Amerikaanse indie rock band Pinegrove. Datzelfde jaar werd het album uitgeroepen tot ‘Beste Album van 2018’ door 3voor12Gelderland. In 2020 tekende de band een platencontract en kwam de EP ‘Pool Girl’ uit. In de Britse media behaalde ze al een bescheiden hit met het nummer ‘Pool Girl’ en deze werd gedraaid op radiostations als Radio X en BBC Radio 1. Het nieuwe album wordt verwacht in februari 2022. Voor nu kan je alvast luisteren naar de eerste teaser voor het nieuwe album: de single ‘Right Fit’. Maak je klaar voor een optreden vol met catchy popliedjes en banjo’s!

 

MEZZ tipt