Dinsdag 1 oktober
The Selecter + Rhoda Dakar
Mezz on tour
18:00 (Doors: 17:30)
Chassé Theater: Koninklijke drukkerij EM. de Jongzaal
18:00 (Doors: 17:30) | Chassé Theater: Koninklijke drukkerij EM. de Jongzaal
€ 25,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • mezz on tour
  • Reggae
  • Ska

De Britse skaband The Selecter is een van de belangrijkste bands die is voortgekomen uit de 2 Tone. Een invloedrijke muzikale en culturele beweging die vandaag de dag nog steeds even relevant is! The Selecter werd opgericht in 1979 en schoot meteen de hitlijsten in met hun dansbare mix van reggae, punk en ska. Zo kent iedereen nog wel de grote hits ‘On My Radio’ en ‘Missing Words’!

Na al die jaren heeft The Selecter nog steeds dezelfde iconische frontvrouw: Pauline Black. Met andere woorden ‘the Queen of Ska’! Met nog steeds nieuwe muziek en albums blijven ze skanken tot ze erbij neervallen.

Nu bestaat The Selecter 40 jaar en dat wordt gevierd met een jubileumtour. Verwacht een niet te missen avond waar hit na hit voorbijkomt! Ook is er een special guest en dit is niemand minder dan DJ Rhoda Dakar! De carrière van Rhoda Dakar begon als hoofdvocalist van 2-Tone band The Bodysnatchers. Bekend van hun dubbele A-kant single ‘Let’s Do Rocksteady’ en ‘Ruder Than You’.

Mezz on tour

Mezz on tour: Mooie concerten op mooie locaties in de stad. Concerten van grotere namen die we niet aan Breda voorbij willen laten gaan doen we in samenwerking met Chassé theater in één van haar zalen. Deze keer The Selecter & Rhoda Dakar.

En wees maar niet bang: voor het concert gaan alle stoelen aan de kant en is er gewoon één grote vloer waar lekker gedanst kan worden! Daarnaast staan er natuurlijk ook meerdere barren in de zaal waar je een lekker biertje kan halen.

De show vindt plaats in de Koninklijke drukkerij EM. de Jongzaal in het Chassé Theater.

Let op: Je kunt in het Chassé Theater niet met MEZZ munten betalen. In Chassé Theater geldt PIN only.

MEZZ tipt