Vrijdag 23 februari
The Molochs
+ The Black Marble Selection
19:30 (Doors: 19:00)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 19:00) | Kleine zaal
€10

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Garage
  • west-coast pop
The Molochs uit Los Angeles, vernoemd naar een mythisch monster, hebben goed geluisterd naar de Amerikaanse garagerock uit de jaren ’60, maar zijn ook niet vies van zonnige West-coast pop uit dezelfde periode en overgieten hun songs bovendien met invloeden uit een aantal andere decennia. 
 

Dit jaar hebben zij hun album ‘America’s Velvet Glory’ uitgebracht. Het album neemt je het ene moment mee terug naar de jaren ’60 in California maar wordt je het volgende moment naar de deprimerende Britse industriesteden uit de jaren ’90 gesleurd. De songs van The Molochs zijn goed voor een brede glimlach, maar het zijn ook songs die prikkelen, buiten de gebaande paden treden en hierdoor keer op keer verrassen.

The Black Marble Selection

De leden van The Black Marble Selection delen hun liefde voor muziek uit de sixties en blazen deze met veel passie een nieuw leven in. Rhythm & Blues, garage en beat is wat zij het liefst maken. Denk aan fuzzy riffs, een swingende beat en veel reverb.

Deze avond staat in het teken van hun tweede album ‘Greener Than The Other Side’. Deze plaat klinkt authentiek en doet denken aan de tijd van The British Invasion en het Nuggets tijdperk. Momenteel is de band bezig met nieuw werk en misschien zullen zij hier ook wat van spelen!

MEZZ tipt