Vrijdag 1 november
The Lighthouse
+ Johnny Jester
19:30 (Doors: 18:30)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Kleine zaal
€ 8,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Indie
  • Pop

‘Songs that feel like Fridays’, zo omschrijven de Leuvense jongens van The Lighthouse hun muziek. Vrijdagen zijn volgens hen bedoeld om je zonder zorgen onder te dompelen in de bruisende nacht. En dat doen ze met een cocktail van opzwepende beats met catchy lyrics en een bedwelmende gelaagdheid van gitaar en synths, die soms mysterieus klinken.

Op 27 februari komt de nieuwe single ‘Tel Aviv’ uit dat samen met ‘Catch Fire’ een voorproefje is van hun debuutalbum. Tijdens de show voeren ze gegarandeerd een heleboel nieuw materiaal op je af!

Vorige maand stond Johnny Jester nog op de mainstage van Breda Barst en nu mogen wij ze aankondigen als het voorprogramma van The Lighthouse!
3voor12/Breda schreef na het optreden op Breda Barst dat het stemgeluid van zanger en gitarist Bandy Huijgers deed denken aan Caleb Followill van Kings Of Leon. Dit is dan ook de grootste inspiratie van de band. Met hun eerste plaat onderweg en single ‘Saudade’ uit, is het rocktrio klaar om er een feestje van te maken in MEZZ!

MEZZ tipt