Zondag 30 september
The Lafontaines
+ Tunnelvisie
18:30 (Doors: 18:00)
Kleine zaal
18:30 (Doors: 18:00) | Kleine zaal
€10

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • electronische pop
  • gitaarpop
  • Hiphop

Vers van een Europese tournee waar zij het voorprogramma verzorgde van Don Broco, hebben de Schotse rockers, The LaFontaines hun gloednieuwe single ‘UP’ uitgebracht. Wederom een single die het veelzijdige karakter van deze band laat zien. Een zomerse plaat waar niemand stil bij kan blijven staan.

Dit viertal bewijst keer op keer een van de opwindendste bands uit Schotland te zijn. Ze leveren een uniek geluid dat hangt tussen de gitaarpop van Kasabian, de edgy hiphop van The Streets en de elektronische pop-ondertoon van Twenty One Pilots.

Dit najaar gaan ze voor een headliner tour langs de zalen van het vasteland van Europa en daarbij konden ze  gelukkig nog een gaatje vinden voor de parel van het zuiden. Zondag 30 september zullen deze Schotten is laten zien hoe hard er gefeest kan worden op een zondagavond!

De support wordt verzorgt door de Bredase band Tunnelvisie. De jongens van Tunnelvisie maken een bonte en waanzinnig lekkere mix van metal, rock, rap, funk en punk. Harde, bonte en melodieuze muziek samen met de keiharde recht voor zijn raap Brabantse teksten vormen samen een sterk geheel. Onder het motto “Beter goed genoten dan je leven naar de klote!” bestormen deze mannen het podium.

 

MEZZ tipt