Zondag 3 oktober
The Kik
+ MINKA
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Nederbeat
  • Nederlandstalig
  • nederpop

Voor toegang tot MEZZ is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

Dit is de verplaatste show van The Kik die eigenlijk op respectievelijk 31 mei 2020, 28 januari 2021, 1 juli 2021, 16 september 2021 zou plaatsvinden.

The Kik is nooit weg geweest, soms kwam er gewoon iets tussen zou je kunnen stellen. Enkele maanden na hun twee uitverkochte Ahoy Rotterdam shows gaat de band ‘terug’ de clubs in! Dit doen ze met kersvers geluid en een tipje van de sluier: er zijn synthesizers! Het nieuwe album van The Kik kwam 14 februari 2020 uit en werd enorm goed ontvangen.

In 2011 werd The Kik opgericht door Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes vanwege hun liefde voor de grootheden uit de sixties. In de afgelopen acht jaar bracht de Nederbeat band drie eigen albums, een cover album en een dubbele live LP uit. Ook produceerden ze drie eigen theatervoorstellingen, waren ze de huisband van De Wereld Draait Door en verkochten ze onder andere Ahoy Rotterdam uit met hun uitvoering van Boudewijn de Groot’s Voor de Overlevenden & Picknick!

MINKA

Voor tintelfrisse Nederlandstalige electropop met een vrolijke rock ’n roll vibe ben je bij MINKA aan het juiste adres. Gewapend met haar gitaar, knallende beats en songs met eerlijke teksten verwacht ze maar één ding van jou: totale overgave aan de muziek! Afgelopen jaar heeft ze enige bekendheid vergaard bij 3FM en Radio Veronica en met haar debuutalbum in aantocht is ze klaar voor de volgende stap in haar carrière.

MEZZ tipt