Vrijdag 18 september
The Doors in Concert
18:30 (Doors: 17:30)
Jupiler zaal
18:30 (Doors: 17:30) | Jupiler zaal
€ 19,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • blues rock
  • psychedelische rock
  • Rock

Beleef de legendarische band The Doors opnieuw met The Doors in Concert! Ga terug naar de glorietijd van The Doors in de 60’s met nummer zoals ‘Light My Fire’, ‘Love her Madly’, ‘L.A. Woman’ en ‘Riders on the Storm’.

The Doors in Concert brengt een authentieke hommage aan de psychedelische rockband. Niet alleen heeft de zanger de looks en stem van Jim Morrison, maar de rest van de band evenaart het talent en de finesse van The Doors. De energieke en onvoorspelbare live shows worden gerecreëerd met de exacte instrumenten, versterkers en microfoons van de originele band. Ze halen inspiratie uit de live-cd’s van de band omdat het geluid van de band vaak veel interessanter en puurder was dan dat van de studio-uitvoeringen. Dus wil jij terug in de tijd omdat je nooit de kans hebt gekregen om The Doors te zien, dan is The Doors in Concert een must!

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

MEZZ tipt