Vrijdag 1 december
The Dirty Denims
+ The 925
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hardrock
  • powerpop
  • Punkrock

The Dirty Denims maken happy hardrock: hardrock waar je blij van wordt. Gecombineerd met rock ’n roll, powerpop en een vleugje punkrock klinkt het als AC/DC, KISS, Joan Jett, Ramones en The Donnas. Live zijn deze dames en heren op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt.

The Dirty Denims speelden o.a. op Lowlands, Rockin’ Park, Zwarte Cross en Bospop en speelden supportshows bij o.a. Slash, Whitesnake, Golden Earring, Extreme, Cheap Trick, Steel en Thundermother . Met het nummer ’24-7-365′ werden ze 3FM Serious Talent, speelden ze in De Wereld Draait Door en haalden ze de soundtrack van een “The Office”-teaser op de Zweedse Comedy Central én werd het nummer gebruikt in een promocampagne van het Belgische Comedy Central. Het nummer “Back With A Bang!” staat op de compilatie-cd bij Classic Rock magazine UK, editie november 2017 (oplage 70.000 stuks wereldwijd). In 2022 speelde de band een show voor de Duitse WDR Rockpalast.

De organisatie van Lowlands omschreef hun muziek als “poepstrakke punk- en hardrock, met riffs uit het arsenaal van the Ramones en AC/DC.

“The Dirty Denims is en blijft een band die live op zijn allersterkst is.” – Cor Schilstra

The 925

The 925 is een rock-‘n-rollband uit de regio Oudenaarde en Gent. Hun muziek haalt voornamelijk inspiratie uit de jaren ’60 en is beïnvloed door artiesten als The Sonics, Kiss, The Beatles en Alice Cooper.

De band werd opgericht in 2021 en maakte datzelfde jaar indruk door op te treden in verschillende concertzalen, waaronder de Ancienne Belgique als het voorprogramma van The Fleshtones, Rhea en The Sore Losers. Hun eerste eigen clubshow was direct uitverkocht, en hun debuutsingle ‘Fake Love’ werd al snel op zowel Vlaamse als Nederlandse radiozenders gedraaid. Nu begint de band aan een tour in België, Nederland en Duitsland. Bereid je voor op een flinke dosis rock-‘n-roll!

MEZZ tipt