Fri 01 Dec

The Dirty Denims

Release party Koop Tickets
The Dirty Denims
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
  • € 15,00 (Normaal)
  • € 7,50 (Early Bird)
Genre
  • Hardrock
  • powerpop
  • Punkrock
Share

The Dirty Denims maken happy hardrock: hardrock waar je blij van wordt. Gecombineerd met rock ’n roll, powerpop en een vleugje punkrock klinkt het als AC/DC, KISS, Joan Jett, Ramones en The Donnas. Live zijn deze dames en heren op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt.

The Dirty Denims speelden o.a. op Lowlands, Rockin’ Park, Zwarte Cross en Bospop en speelden supportshows bij o.a. Slash, Whitesnake, Golden Earring, Extreme, Cheap Trick, Steel en Thundermother . Met het nummer ’24-7-365′ werden ze 3FM Serious Talent, speelden ze in De Wereld Draait Door en haalden ze de soundtrack van een “The Office”-teaser op de Zweedse Comedy Central én werd het nummer gebruikt in een promocampagne van het Belgische Comedy Central. Het nummer “Back With A Bang!” staat op de compilatie-cd bij Classic Rock magazine UK, editie november 2017 (oplage 70.000 stuks wereldwijd). In 2022 speelde de band een show voor de Duitse WDR Rockpalast.

De organisatie van Lowlands omschreef hun muziek als “poepstrakke punk- en hardrock, met riffs uit het arsenaal van the Ramones en AC/DC.

Meer in MEZZ