Woensdag 23 oktober
The Amy Winehouse Band
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal
€ 30,50
  • Jazz
  • Soul
  • Tribute
Een levende viering van het muzikale leven en nalatenschap van Amy Winehouse door Amy’s originele band.

In 2011 trad Amy Winehouse toe tot de beruchte club van 27 en voegde zich bij de mythische Cobain, Morrison, Hendrix en Joplin. De soul- en jazzdiva wist in slechts enkele jaren de wereld diep te raken met haar muziek. Haar originele band besloot hun verdriet te overstijgen en haar nalatenschap levend te houden als The Amy Winehouse Band.

Van ‘Frank’ tot ‘Back to Black’, een hartverwarmende reis door de discografie van een iconische zangeres. Amy Winehouse viel op met haar vintage geluid en scherpe vertelling, verpakt in rauwe eerlijkheid. Als een van de grootste vrouwelijke stemmen ooit uit het Verenigd Koninkrijk en voor velen de meest invloedrijke artiest van haar generatie, wordt ze gemist door alle liefhebbers van haar muziek.

Deze show is een eerbetoon aan haar carrière, met de muzikanten en bandleden die haar het beste kenden. Ze stonden naast haar op podia over de hele wereld en hebben bijgedragen aan het creëren van haar tijdloze geluid, zowel op het podium als in de studio. Met toevoeging van nieuwe en deels niet eerder vertoonde beelden op het scherm brengt The Amy Winehouse Band een volledig authentieke interpretatie van het unieke geluid van Amy Winehouse naar MEZZ.

MEZZ tipt