Zondag 2 september
Terrasconcert XL – Blues Around The World
Met Joep Pelt
12:00 (Doors: 12:00)
Mezz terras
12:00 (Doors: 12:00) | Mezz terras
toegang gratis

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Blues
  • terrasconcert

Joep Pelt is een echte ‘gitaar globetrotter’. Muzikaal opgevoed aan de modderige oevers van de Mississippi en de Niger door artiesten als R.L. Burnside en Ali Farka Touré trekt Joep regelmatig de wijde wereld in op zoek naar nieuwe ingrediënten voor zijn muziek. Over de jaren is Joep tal van muzikale samenwerkingsprojecten aangegaan met artiesten uit de meest uiteenlopende genres. Joep’s eclectisch gitaarspel dient daarbij steevast als smeermiddel tussen verschillende muzikale werelden.

Joep’s muzikale carrière laat zich kenmerken door een uitgesproken muzikale veelzijdigheid. Zo produceerde hij onlangs het Zuid-Afrikaanse project Soweto Soul en debuteerde Joep in de Nederlandse theaters met zijn solo voorstelling “Van Mali Naar Mississippi”, waarin het definitieve verhaal  van de blues wordt vertelt aan de hand van reisverhalen en akoestische liedjes.

Joep’s avontuurlijke ziel en onverzadigbare muzikale honger maken hem tot een van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Of het nu gaat om solo concerten met intieme akoestische liedjes of uitbundige dansmuziek met zijn swingende band, geen enkel optreden van Joep is hetzelfde. Laat je meevoeren naar het schemergebied tussen verschillende muzikale wereld door deze ‘gitaar globetrotter’, er valt een wereld te verkennen.

Zondag 2 september in drie verschillende performances een tocht langs de ‘Blues Around The World.’ De eerste performance start om 15:00 maar plof gerust al om 14:00 neer op ons hopelijk hele zonnige terras!

MEZZ tipt