Donderdag 31 januari
TenTemPies
The "Only You" Farewell Tour
19:30 (Doors: 19:00)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 19:00) | Kleine zaal
€14,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Reggae
  • Rock
  • rumba
  • Ska

Na tien heerlijke jaren vol hard werk, mooie avonturen en prachtige vriendschappen stopt TenTemPiés.  Maar voordat het zo ver is, is er nog een clubtour voor een passend afscheid van de fans.

“We zijn dankbaar dat we al die jaren onze eigen muziek hebben mogen maken en nog belangrijker, dat we die muziek hebben mogen delen met de wereld. Iedere noot, iedere glimlach naar elkaar en het publiek kwam uit het hart. Door ontwikkelingen in onze levens maken we dat het niet veel langer mogelijk is om dezelfde volle 100% te kunnen geven zoals voorheen; en dat is nooit de bedoeling geweest. Het is alles of niets. Voor onszelf en vooral voor ons publiek.”

Met hun aanstekelijke mix van rock, reggae, ska en rumba heeft TenTemPiés behoorlijk wat kilometers gemaakt: van Chili tot China, de Amsterdamse band met Chileens bloed ontketent bij iedere show een waar volksfeest. De feestelijke shows krijgen een extra lading door strijdbare teksten, geïnspireerd door politieke kwesties en sociale onrechtvaardigheid wereldwijd.

Kom TenTemPiés nog een keer live meemaken tijdens dit spetterende afscheidsconcert!

MEZZ tipt