Zaterdag 3 april
Talent Meets Talent
Met Sor
17:30 (Doors: 17:00)
Kleine zaal
17:30 (Doors: 17:00) | Kleine zaal
€ 8

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • Hiphop
  • talentontwikkeling

Dit is de verplaatste show van Talent Meets Talent die eigenlijk op 17 april/3 oktober zou plaatsvinden.

Talent Meets Talent is terug! Na een korte afwezigheid is hét evenement voor landelijk hiphoptalent weer terug. Op 3 april vindt de eerste editie van het jaar plaats in MEZZ.

Het concept waarbij zes landelijke talenten de kans krijgen om in het voorprogramma van (deze keer) Sor te spelen! Met als doel podiumervaring en netwerk opdoen. Maar dat is niet alles, want ook zal er voorafgaand aan het live onderdeel van de avond een seminar met Sor plaatsvinden.

Sor werd vlak voor zijn deal met Noah’s Ark, plotseling doof. Dit dwong hem tot creatiever werk: het gebruik van synthesizers, inmiddels kenmerkend voor Sor’s werk. Hij bracht bij Noah’s Ark zijn ‘PHONAK’ EP uit, vernoemd naar het hoortoestel dat vast om zijn nek hangt. Op de plaat staan samenwerkingen met Hef, Bokoesam en Dashaeno.

Acts waarbij talenten eerder in het voorprogramma hebben kunnen spelen zijn o.a.: ANBU, Ray Fuego, Murda, Idaly en meer! De seminars zijn eerder gegeven door: Roger Brouwn (boeker van o.a. Broederliefde en Poke), muziekrechtenorganisatie BUMA/STEMRA, Bas Veekens (Woo Hah) en meer.

Aanmelden om als support act op te treden gaan via onze partner Hiphop In Je Smoel! Hoe? Check deze link.

Hoe gaat de procedure in zijn werking? Je kunt aanmelden van 27 februari t/m 26 april via de Dropzone van Hiphop In Je Smoel. Na deze datum gaat de selectiecommissie zes acts uitkiezen die zich mogen showcasen tijdens de Talent Meets Talent editie in MEZZ. Deze acts worden persoonlijk benaderd via de contactgegevens die achtergelaten zijn bij de aanmelding.

MEZZ tipt