Vrijdag 7 februari
SX
+ WZA
19:30 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€ 20,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Indie
  • Pop

De hypnotiserende indie pop band SX bestaande uit Stefanie Callebaut, Benjamin Desmet en drummer Jeroen Termote is het nieuwe exportproduct van België. De etherische indiepop met toetsenborden, nagalmende gitaren, betoverende drums en een pijnlijk mooie stem zorgt hun vloeiende en vibrerende sound een live performance dat steeds verder opbouwt.

Nadat het hypnotiserende nummer ‘Black Video’ werd ontdekt via social media, werd SX de nieuwe openbaring in de Belgische muziekscene. Vele shows in België, Nederland en de rest van Europa volgde. In 2018 volgde het rijke popalbum ‘Eros’. In de Griekse mythologie is Eros een personificatie van universele, allesomvattende liefde. De kracht die het universum bij elkaar houdt. SX wilde graag wat extra power opnemen in hun nieuwste album. Eros is liefde in al haar vormen variëren van het geven van toewijding, een betoverende dans, aantrekkingskracht, zonsopgang en de enorme kracht die daarvan uitgaat, de dreiging, de terugval en de verleiding. Eros in al zijn warmte.

De support wordt verzorgd door WZA. WZA is het pseudoniem van Wouter Souvereyns. Begin 2019 kwam zijn nieuwe EP ‘Wigga II’ uit met vier nummers waarop hij samenwerkt met een liveband. Wouter Souvereyns is een bezige bij, naast zijn soloproject is hij ook te zien als toetsentovenaar in Warhola en in de band Polaroid Fiction. In zijn eigen soloproject is WZA een zelfverzekerde en unieke aanwezigheid met een unieke stijl; een mix van R&B en hiphop met invloeden uit de soul en funk. De thema’s in zijn muziek zijn liefde en het gebrek daaraan, seks, vriendschap en andere thema’s die we kunnen projecteren op de echte wereld.

 

MEZZ tipt