Zondag 13 oktober
Supersister Projekt 2019
14:00 (Doors: 13:00)
Jupiler zaal
14:00 (Doors: 13:00) | Jupiler zaal
€ 25

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • nederpop
  • Progrock

Bijna 50 jaar nadat Supersister voor het eerst de Nederlandse hitlijsten instormde, keert Robert Jan Stips met zijn muzikale vrienden terug. Speciaal voor de documentaire ‘Het Uur van de Wolf: De Tovenaar van de Nederpop’ neemt zanger en toetsenist Robert Jan Stips (Supersister, Golden Earring, The Nits) de uitdaging aan om nieuwe muziek in stijl van zijn legendarische eerste band te schrijven.

Robert Jan nodigde naast Supersister-drummer Marco Vrolijk vele vrienden uit zijn ruim 50 jaar muziek maken uit en nam met hen onder de naam Supersister Projekt 2019 de plaat ‘Retsis Repus’ op, die in maart uitkwam. De recensies zijn lovend, “de missie is geslaagd” aldus Written in Music.

In april dit jaar speelden ze deze nummers twee keer live uit in het Paard en Paradiso. Deze concerten waren zo goed, leuk en succesvol dat ze in oktober terugkomen voor een exclusieve clubtour! De 4-mansformatie met Robert Jan Stips (keys/vocals), Marieke Brokamp (viool), Bart Wijtman (bas) en Leon Klaasse (drums) spelen een mix van bekend oud en nieuw uitgebracht Supersister materiaal. Maar we verwachten zeker ook nog gastmuzikanten die acte de présence geven…

MEZZ tipt