Vrijdag 1 maart
Stuiterbal
19:00 (Doors: 19:00)
Jupiler zaal + Kleine zaal
19:00 (Doors: 19:00) | Jupiler zaal + Kleine zaal
€ 10 incl. 2 consumpties

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Carnaval

Alle Kielegatse middelbare scholieren kunnen carnaval vanaf nu aftrappen met hun eigen feest in een mooie ambiance, een veilige omgeving, met betrokkenheid van de scholen en een 100% toegangscontrole.

Rabobank Breda is de hoofdsponsor van het Stuiterbal dat zijn primeur gaat beleven op 1 maart in de Mezz! We zijn ontzettend blij dat Rabobank hun betrokkenheid bij jongeren én carnaval op deze prachtige manier weet te combineren.

In de Grote Zaal van Mezz draaien dj’s klassieke carnavalsknallers en stevige feestnummertjes! In de Kleine Zaal is een avondvullende Silent Disco: kies je favoriete muziekkanaal en stuiter tot je erbij omvalt. Bij de Mocktail-bar schenkt een meester-cocktailshaker je een heerlijke virgin cocktail en krijg je honger? Dan is er een speciale frikadellen-bar, waar je de bekende snack bestelt met bijzondere toppings…

Voor wie?
Stuiterbal is toegankelijk voor de klassen 3 t/m 6 van de middelbare school.

 

Organisatie en veiligheid
De organisatie van Stuiterbal is in handen van Stichting Kielegat in samenwerking met Mezz. Tijdens het feest wordt geen alcohol geschonken; er is controle op alcohol aan de deur.

Deuren dicht: 22.00 uur
Eindtijd: 01.00 uur

MEZZ tipt