Vrijdag 21 februari
Stuiterbal
powered by Rabobank
19:00 (Doors: 19:00)
Mezz
19:00 (Doors: 19:00) | Mezz
Early Bird €8,88 (incl. consumptie) | Normaal € 11 | VIP-ticket (all inclusive) € 19

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Carnaval

Op carnavalsvrijdag 21 februari 2020 is het tijd voor… Stuiterbal – powered by Rabobank. MEZZ wordt aan de vooravond van carnaval omgebouwd tot hét carnavalsfeest voor de Bredase middelbare scholen.

Silent disco, polonaise en Next Level!

In de Grote Zaal van MEZZ draaien dj’s klassieke carnavalsknallers en de heren van Next Level pakken uit met een gruwelijk feestelijke set! In de Kleine Zaal is een avondvullende Silent Disco: kies je favoriete muziekkanaal en stuiter tot je erbij omvalt! We knallen nog eens dubbel en dwars over de eerste editie heen! Er komt meer. Stay tuned!

 

Voor wie?
Stuiterbal is toegankelijk vanaf klas 3 van de middelbare school.

 

Organisatie en veiligheid
De organisatie van Stuiterbal is in handen van Stichting Kielegat in samenwerking met MEZZ en wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Breda. Veiligheid staat voor alle partijen hoog in het vaandel. De veiligheid wordt gewaarborgd door eigen en externe beveiligers en een nauwe samenwerking met de Gemeente Breda. Tijdens het feest wordt geen alcohol geschonken; er is controle op alcohol aan de deur. Kijk op www.kielegat.nl/stuiterbal voor het reglement.

Alles lekker onbeperkt met een VIP ticket!
Met een VIP ticket zit je extra goed: de hele avond geniet je van onbeperkt drankjes, snacks, mocktails en de zoete verleiding van suikerspinnen en popcorn! In de exclusieve VIP area kun je even chillen of ga je op de foto met je favoriete DJ tijdens verschillende meet & greets.

MEZZ tipt