Fri 21 Feb 2020

Stuiterbal

powered by Rabobank Koop Tickets
Mezz
20:00 (Doors: 20:00)
Ticketinfo
    €8,88 (incl. consumptie)
Genre
  • Carnaval
Share

Op carnavalsvrijdag 21 februari 2020 is het tijd voor… Stuiterbal – powered by Rabobank. MEZZ wordt aan de vooravond van carnaval omgebouwd tot hét carnavalsfeest voor de Bredase middelbare scholen.

In de Grote Zaal van MEZZ draaien dj’s klassieke carnavalsknallers en stevige feestnummertjes! In de Kleine Zaal is een avondvullende Silent Disco: kies je favoriete muziekkanaal en stuiter tot je erbij omvalt! Wat er verder op het programma staat houden we nog even voor onszelf, maar we knallen nog eens dubbel en dwars over de eerste editie heen!

Voor wie?
Stuiterbal is toegankelijk vanaf klas 3 van de middelbare school.

Organisatie en veiligheid
De organisatie van Stuiterbal is in handen van Stichting Kielegat in samenwerking met MEZZ en wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Breda. Veiligheid staat voor alle partijen hoog in het vaandel. De veiligheid wordt gewaarborgd door eigen en externe beveiligers en een nauwe samenwerking met de Gemeente Breda. Tijdens het feest wordt geen alcohol geschonken; er is controle op alcohol aan de deur. Kijk op www.kielegat.nl/stuiterbal voor het reglement.

Meer in MEZZ