Vrijdag 17 februari
Stuiterbal
20:00 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal, Kleine Zaal, Popcafe, Terras
20:00 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal, Kleine Zaal, Popcafe, Terras

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Carnaval

Daar gaan we weer! Na een uitverkochte editie is Stuiterbal natuurlijk terug in 2023! Stuiterbal is hét carnavalsfeest voor middelbare scholieren t/m 17 jaar. We hebben een knallende line-up met Gullie, Joyliana en De Tappers. Onze huis-dj Matt Saus draait de heerlijkste carnavalsklassiekers en nieuwste krakers. Presentatieduo Owen & Geoffrey neemt je mee door een feestelijke avond vol verrassingen, special effects en de leukste prijzen! In de kleine zaal strijden dj’s tegen elkaar met hun Silent Disco: kies je voor het groene of het blauwe kanaal? Natuurlijk hebben we weer wat verrassingen voor jullie klaarstaan…

Kaarten zijn nu verkrijgbaar en zijn INCLUSIEF ALLES, dus onbeperkt koude drankjes, hete snacks en zoete popcorn. Garderobe en toiletten zijn gratis te gebruiken, dus geld meenemen is niet nodig. Handig!

Reglement & veiligheid

De organisatie van Stuiterbal is in handen van Stichting Kielegat in samenwerking met MEZZ en onze sponsoren. Veiligheid staat voor alle partijen hoog in het vaandel. De veiligheid wordt gewaarborgd door eigen en externe beveiligers. Tijdens het feest wordt geen alcohol geschonken; er is controle op alcohol aan de deur. Kijk op www.kielegat.nl/stuiterbal voor het reglement.

MEZZ tipt