Vrijdag 20 april
Steffen Morrison
+ Lucia Hakbijl
18:30 (Doors: 18:00)
Kleine zaal
18:30 (Doors: 18:00) | Kleine zaal
€9

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Soul

Soulzanger Steffen Morrison werd in 2014 bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland, waar hij grote indruk maakte.

In september 2016 releaste hij zijn EP Just Another Man in een bomvol Paradiso. Januari daaropvolgend zette hij met zijn Band Of Brothers een overtuigende show neer op Noorderslag, waar hij zijn single All For You presenteerde. Vele shows op onder meer de Uitmarkt volgden. Daarnaast vervulde Morrison de hoofdrol in de theatervoorstelling I’m a Soulman over het legendarische plabel STAX Records.

Het afgelopen festivalseizoen was Steffen niet te missen op de podia. Hij speelde op talloze festivals door het hele land, tijdens een van deze shows werden Radio 2 DJ’s Gerard Ekdom en Wouter van de Goes aangestoken door zijn tomeloze energie. Kort hierna riep Ekdom Steffens nummer Old Enough To Know Better uit tot zijn *****-track en niet veel later werd de single uitgeroepen tot Top Song. Alsof dat nog niet genoeg was werd Steffen ook nog benoemd tot Nieuwe Naam.

Momenteel zit Morrison in de studio met befaamde songwriter en producer Tjeerd Oosterhuis (met wie hij eerder samenwerkte voor zijn EP Jusst Another Man) voor de opnames van zijn nieuwe album die in het 30 maart verschijnt.
 
Dit album wordt gepresenteerd tijdens de Movin on Tour, waar Steffen Morrison het oude soulgeluid weer tot leven brengt en er een nieuwe, opwindende eigen draai aan geeft. Met zijn grote overtuiging, energie en zijn passie voor het genre is hij in staat echt iedereen op sleeptouw te nemen.

Demi Knight
zal het voorprogramma van Steffen morrison verzorgen! Demi Knight groeide op met artiesten als Dolly Parton en Loretta Lynn. Dat ze dezelfde karakteristieke snik en volwassen sound als hen bezit bewijst ze in 2015 aan heel Nederland! Ze deed mee aan ‘De Beste Singer/Songwriter van Nederland’, bracht een eerste EP uit, vormde haar band en tourde met Popronde. Vervolgens vertrok ze voor 4 maanden naar Budapest. Hier schreef ze haar nieuwe album, met nummers over volwassen worden, op eigen benen staan en thuis missen. Het net uitgebrachte album heet ‘Budapest’ en ze kan niet wachten om het aan het publiek te laten horen!

Lucia Hakbijl begon op haar dertiende met het schrijven van liedjes op haar gitaar. Haar jazzy soul sound en geïmproviseerde melodieën brachten haar het afgelopen jaar naar de theaters. Ze wordt geïnspireerd door artiesten als Amy Winehouse vanwege haar aangrijpende teksten. Ze treedt deze avond op onderbegeleiding van Noa Kariem, die ze leerde kennen tijdens een jam sessie in hun woonplaats.

MEZZ tipt