Zondag 24 oktober
Steffen Morrison
+ Laura Kits
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Funk
  • Jazz
  • Soul

Voor toegang tot MEZZ is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

Dit is de verplaatste show van Steffen Morrison die eigenlijk op 19 november 2020 en 4 juni 2021 zou plaatsvinden.

Steffen Morrison werd geboren in Suriname waar hij opgroeide met diverse muzikale invloeden: de soul van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye, de harmonieuze sound van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Geïnspireerd door deze sounds bracht de goedlachse soulzanger in september 2016 zijn EP ‘Just Another Man’ uit. Hierna ging het hard: Steffen was te zien, maar vooral te horen op nationale radio en televisie. Vervolgens beleefde hij een prachtig festivalseizoen en als kers op de taart werd zijn single ‘Old Enough to Know Better’ uitgeroepen tot ‘Top Song’ op NPO Radio 2!

Steffen keerde in 2018 terug naar de studio met songwriter en producer Tjeerd Oosterhuis voor zijn album ‘Movin’ On’. Hij vervulde de hoofdrol in de theatervoorstelling ‘I’m a Soulman’. In 2019 stond de soulzanger opnieuw in het theater met zijn eigen biografische productie ‘The Art Of Being Human’. Met vrolijke klanken, zowel instrumenteel als vocaal, brengt Steffen zijn publiek naar het kleurrijke soulgenre. Dit doet hij aan de hand van positieve vibes, een charismatische lach en een goed gevoel voor stijl en passie voor soulmuziek! Met de single ‘You’ve Been Hit by a Butterfly’ als voorbode van zijn nieuwe album belooft 2020 opnieuw een bijzonder jaar te worden voor de soulzanger.

Laura Kits

De Amsterdamse Laura Kits maakt Europese country met Amerikaanse wortels. Ze bracht veel tijd door in Amerika, waar ze kennismaakte met country en bluegrass. Laura volgde lessen bij de gitarist die singer-songwriters Miranda Lambert en Kacey Musgraves jarenlang coachte.

Reeds bracht ze meerdere singles uit die op o.a. Radio 1, 2, en 5 te horen waren. Ook de videoclip van het nummer ‘’81Chevy’ is gepromoot door VEVO US.

Dit najaar komt ze met haar debuutalbum ‘Holy Fountain Water’ die wordt verwacht op 4 oktober. De nummers zijn toegankelijk en origineel. In de lyrics worden humor, poëzie en oprechtheid gecombineerd.

MEZZ tipt