Fri 04 Jun

Steffen Morrison

+ Laura Kits Koop Tickets
Steffen Morrison
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
  • € 15,50 (Solo-ticket balkon)
  • € 31,00 (Duo-ticket zaal)
  • € 31,00 (Duo-ticket balkon)
Genre
  • Funk
  • Jazz
  • Soul
Share

Dit is de verplaatste show van Steffen Morrison die eigenlijk op 19 november zou plaatsvinden.

Steffen Morrison werd geboren in Suriname waar hij opgroeide met diverse muzikale invloeden: de soul van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye, de harmonieuze sound van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Geïnspireerd door deze sounds bracht de goedlachse soulzanger in september 2016 zijn EP ‘Just Another Man’ uit. Hierna ging het hard: Steffen was te zien, maar vooral te horen op nationale radio en televisie. Vervolgens beleefde hij een prachtig festivalseizoen en als kers op de taart werd zijn single ‘Old Enough to Know Better’ uitgeroepen tot ‘Top Song’ op NPO Radio 2!

Steffen keerde in 2018 terug naar de studio met songwriter en producer Tjeerd Oosterhuis voor zijn album ‘Movin’ On’. Hij vervulde de hoofdrol in de theatervoorstelling ‘I’m a Soulman’. In 2019 stond de soulzanger opnieuw in het theater met zijn eigen biografische productie ‘The Art Of Being Human’. Met vrolijke klanken, zowel instrumenteel als vocaal, brengt Steffen zijn publiek naar het kleurrijke soulgenre. Dit doet hij aan de hand van positieve vibes, een charismatische lach en een goed gevoel voor stijl en passie voor soulmuziek! Met de single ‘You’ve Been Hit by a Butterfly’ als voorbode van zijn nieuwe album belooft 2020 opnieuw een bijzonder jaar te worden voor de soulzanger.

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

Laura Kits

De Amsterdamse Laura Kits maakt Europese country met Amerikaanse wortels. Ze bracht veel tijd door in Amerika, waar ze kennismaakte met country en bluegrass. Laura volgde lessen bij de gitarist die singer-songwriters Miranda Lambert en Kacey Musgraves jarenlang coachte.

Reeds bracht ze meerdere singles uit die op o.a. Radio 1, 2, en 5 te horen waren. Ook de videoclip van het nummer ‘’81Chevy’ is gepromoot door VEVO US.

Dit najaar komt ze met haar debuutalbum ‘Holy Fountain Water’ die wordt verwacht op 4 oktober. De nummers zijn toegankelijk en origineel. In de lyrics worden humor, poëzie en oprechtheid gecombineerd.

Meer in MEZZ