Thu 29 Nov

Splendid

+ support Koop Tickets
Jupiler zaal
20:00 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    €16
Genre
  • Pop
  • Reggae
  • Ska
Share

Sweet & Sexy Sounds en al 16 jaar hofleverancier van zonneschijn uit je speakers. Ook in 2018 mept Splendid je vakkundig door alle hoeken van de muzikale ring. Voetenwerk  in check, dans mee op de duizelingwekkende combinaties van pop, reggae en hip-hop die je steeds weer verrassen. Met Seven Kings, de knock-out plaat van 2018 die op 18 mei wordt uitgebracht, heerst Splendid als nooit tevoren met hun champion sound.

Splendid is al jaren een bekende speler in Europa. De live-shows zijn een ervaring waar de vonken van af spatten! Frontman Patrick Schmitz zweept het publiek op tot het dak eraf vliegt. Met Sicco van Grieken (gitaar), Bart Kerckhoff (bas) en Sven van Wijk (drums) als ijzersterkte ritmesectie ligt er een basis van gewapend beton. Als de twee blazers Jort en Bart Goderie samen met Bart Janssen (keys) de melodie tot leven brengen is er geen ontkomen aan… Strik je veters, tape je slippers aan je voeten, wie niet danst is af!

In 2018 komt Splendid met het zevende album Seven Kings. Liedjes die, vaak onbezorgd, soms rauw aan de rand, liefde en vakmanschap bundelen tot een klinkende vriendschap voor het leven.

‘Sun Comes Up’ is de eerste single van het nieuwe album, een onvervalste Splendid track die de spijker keihard op op z’n kop slaat!

Meer in MEZZ