Sun 18 Apr

Spinvis

Sold out
Jupiler zaal
16:00 (Doors: 15:00)
Ticketinfo
    € 17,50 soloticket | € 35 duoticket
Genre
  • Nederlandstalig
  • Pop
Share

Uitverkocht

Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor dit evenement.

Erik de Jong, ook wel bekend als Spinvis, groeide in 20 jaar uit tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Na zijn succesvolle debuutalbum in 2002, kwam hij met platen als ‘Dagen Van Gras, Dagen Van Stro’, ‘Tot Ziens’, ‘Justine Keller’ en ‘Trein Vuur Dageraad’.

Nieuwe muziek is onderweg. Muziek die zich met geen pen laat beschrijven, behalve dat het ‘Vintage Spinvis’ is. Zijn nieuwe album ‘7.6.9.6.’ komt uit op 2 oktober. Het nieuwe album is verkrijgbaar op vinyl, cd en digitaal.

De vinylplaat en de cd gaan samen met een door Erik de Jong vervaardigd prentenboek. Driehonderd afbeeldingen verbeelden de afgelopen twee decennia, een tijdperk waarin de Jong zich ontpopte tot een iconische artiest die vijf Nederpop klassiekers afleverde, tal van tournees ondernam en werk creëerde voor orkesten, moderne-dansgezelschappen, tv-series, koren en speelfilms.

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

Meer in MEZZ