Sun 23 Jan 2022

Spinvis

Koop Tickets
Jupiler zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 23
Genre
  • Nederlandstalig
  • Pop
Share

Dit is de verplaatste show die eigenlijk op 18 april zou plaatsvinden. De middag- en avondshow zijn samengevoegd tot één concert in vollledige capaciteit in de Jupiler Zaal. Dat betekent ook er weer kaarten beschikbaar zijn.

Erik de Jong, ook wel bekend als Spinvis, groeide in 20 jaar uit tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Na zijn succesvolle debuutalbum in 2002, kwam hij met platen als ‘Dagen Van Gras, Dagen Van Stro’, ‘Tot Ziens’, ‘Justine Keller’ en ‘Trein Vuur Dageraad’.

Nieuwe muziek is onderweg. Muziek die zich met geen pen laat beschrijven, behalve dat het ‘Vintage Spinvis’ is. Zijn nieuwe album ‘7.6.9.6.’ komt uit op 2 oktober. Het nieuwe album is verkrijgbaar op vinyl, cd en digitaal.

De vinylplaat en de cd gaan samen met een door Erik de Jong vervaardigd prentenboek. Driehonderd afbeeldingen verbeelden de afgelopen twee decennia, een tijdperk waarin de Jong zich ontpopte tot een iconische artiest die vijf Nederpop klassiekers afleverde, tal van tournees ondernam en werk creëerde voor orkesten, moderne-dansgezelschappen, tv-series, koren en speelfilms.

Meer in MEZZ