Dinsdag 28 december
Snaggletoöth
Lichtpuntjes
15:30 (Doors: 14:30)
Jupiler Zaal
15:30 (Doors: 14:30) | Jupiler Zaal
€ 10,00 (SOLO-TICKET BALKON)
€ 22,00 (DUO-TICKET ZAAL)
€ 22,00 (DUO-TICKET BALKON)

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • Metal

In de reeks Lichtpuntjes brengt MEZZ een lichtpuntje tijdens deze donkere dagen met livemuziek van uiteenlopende acts.

Hét Nederlandse eerbetoon aan Motörhead! Zonder twijfel de luidste en hardste rockband van de afgelopen vijf decennia. Al sinds 2005 brengt Snaggletoöth voor bierdrinkers en hellraisers in heel Nederland en daarbuiten de erfenis van überbaas Lemmy Kilmister springlevend en bruut! Alles is Röck and Röll.

En op de sterfdatum van deze held wordt dit een speciaal eerbetoon aan Motörhead en Lemmy! Sausage PARTY DJ Team Dokter Worst & Da Huge staat klaar om je rondom het optreden te voorzien van de lekkerste muziek.

Tickets
Door de huidige maatregelen is er op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Je bezoek aan MEZZ ziet er wel een beetje anders uit dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

MEZZ tipt