Vrijdag 30 september
Shanda & the Howlers
+ Don Diego Trio
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Blues
  • rhythm & blues

De straten van Las Vegas staan erom bekend dat ze een aantal van de beste rhythm & blues bands uit de geschiedenis voortbrachten. De vijf bandleden van Shanda & the Howlers bundelden voor het eerst hun krachten in 2015 en zijn sindsdien niet meer te stoppen.  

Zodra Shanda Cisneros haar eerste noten inzet hoor je direct dat deze zangeres beschikt over de onmiskenbare jaren ’50 sound. Dat ze een stem heeft met een rauw randje is nogal een understatement. Ondersteund door de super strakke rhythm & blues van haar vaste band the Howlers haalt ze de jaren ’50 naar Breda!  

“Shanda Cisneros is unquestionably one of the best singers I’ve ever had the privilege to review (my god, that tone!). The creative chemistry she has with bassist and songwriter Luke Metz is something special. She sings Metz’s lyrics as if they were coming from her own soul.” – L.R. (Faster and Louder)

Don Diego Trio

Don Diego is van huis uit klassiek geschoold gitarist, maar de drang naar de blues en rock ’n roll in de jaren ’90 was te groot.

Na twintig jaar deel uit te hebben gemaakt van de Adels besloot de zanger zijn eigen trio samen te stellen; Don Diego Trio. In een nieuwe samenstelling, maar met dezelfde glasheldere missie om rockabilly, 60’s country, blues en rock ‘n roll over de hele wereld te verspreiden, is de band meer dan klaar voor een onvervalste rock ’n roll avond.

MEZZ tipt