Donderdag 10 mei
Scenic Route To Alaska + Wolfendale
18:30 (Doors: 18:00)
Kleine zaal
18:30 (Doors: 18:00) | Kleine zaal
€10

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • indiepop

Substantie en toegankelijkheid worden vaak beschouwd als tegengestelde krachten als het gaat om popmuziek, maar de indiepop band Scenic Route to Alaska krijgt het toch moeiteloos voor elkaar om een voldoende dosis van beide te leveren.

Vanaf het moment dat de derde EP, ‘Long Walk Home’, in 2016 is uitgebracht heeft de band vele successen gekend, in binnen en buitenland. De band laat dan ook de meest catchy vocals en bijzondere melodieën horen, waarmee ze hebben getekend bij verschillende labels en mogen reizen door Europa en Australië. Muzikaal gezien kan de band het best vergeleken worden met een kruising tussen The Lumineers en Mumford and Sons. 9 maart komt nieuw album ‘Tough Luck’ uit waar we deze avond dus zeker nummers van zullen horen.

Wolfendale is eindelijk terug met een nieuw album! Na het succes van het eerste album genaamd Foghorn is de Eindhovense indie rock band van de radar verdwenen. Ze trokken zichzelf terug om een nieuw studiocomplex te bouwen en hebben hier geexperimenteerd met nieuwe ideeën en vormen voor hun muziek. Zo maakte ze een tweede album en gooide deze weer weg. Maar het derde album is klaar en zal dit jaar verschijnen. Als voorbode op dit nieuwe album spelen ze in Mezz. Laat je meenemen in het mysterieuze universum van dr. Henry Kazoo. Een filmische ervaring. Ritmisch, sferisch, donker waarin nieuwe sounds hun opwachting maken. Synths, samples en elektronica. Een show met nieuw materiaal waarin de tracks van het eerste album Foghorn zeker niet zullen ontbreken.

MEZZ tipt