Thu 10 Mar 2022

Sandra van Nieuwland

Human Alien and More Tour Koop Tickets
Jupiler zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 17,50
Genre
  • Pop
Share

Dit is de verplaatste show van Sandra van Nieuwland die eigenlijk op 29 oktober / 22 april zou plaatsvinden.

Oud Voice of Holland deelneemster Sandra van Nieuwland keert terug naar het podium!

Sandra ken je waarschijnlijk van haar grote hits ‘More’ en ‘Keep Your Head Up’. Ze brak records in de Nederlandse hitlijsten door tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Sandra stond met 5 singles in de top 10 en behaalde platina met haar album ‘And More’! Na deze waanzinnige ervaring brengt Sandra het popalbum ‘Banging On The Doors Of Love’ uit en valt ze opnieuw in de prijzen met een Edison voor beste popalbum. Hierop volgde het album ‘Human Alien’, een album over identiteit en de illusies van het leven. Sandra voegde zich daarbij toe als zangeres voor de ‘Elvis Comeback Special’ en trad op voor premier Rutte op 5 mei. Daarnaast schreef ze voor kunstprojecten en bracht ze waanzinnige nummers uit met artiesten als Frank Lammers en Paul de Munnik.

In februari 2020 was Sandra terug met een persoonlijke unieke single ‘Little one’. In ‘Little one’ verwelkomt Sandra haar nieuwe leven waarin haar ex opnieuw vader is geworden van een kind met zijn nieuwe liefde. Een modern, gevoelig nummer met een elektronische feel die ook op haar album ‘Human Alien’ de boventoon voert.

Na de single-release van ‘Little one’ volgt een tour langs verschillende popzalen in Nederland. Natuurlijk komt Sandra dan ook langs bij MEZZ!

Meer in MEZZ