Sat 06 May

Russkaja (AU) + Skippabeat

+ support Koop Tickets
Jupiler zaal
20:30 (Doors: 20:00)
Ticketinfo
    €16
Genre
  • Balkan
Share

Als er een band garant staat voor een feestje dan is het Russkaja wel! Met hun eigen Turbo Polka, een lekkere mix van Russische volksmuziek, ska, beats, polka, funk en metal, maakt deze Oostenrijkse band de podia en het festivalcircuit al enkele jaren onveilig. Zo stonden ze onder meer op festivals als Zwarte Cross, Appelpop en Welcome to the Village.

Met het laatste album Peace, Love & Russian Roll wil Russkaja de vreugde van het leven verspreiden en dat lukt ze aardig. Dat het nummer Energia met meer dan 6 miljoen views een echte Youtube hit is geworden, laat ook zien dat de band de afgelopen jaren enorm is gegroeid. Russkaja heeft maar één boodschap voor jullie en dat is: dans, dans en dans!

De support deze avond is Skippabeat. Met hun “rocksteadyreggaepunkwhateverska” vliegen ze alle kanten uit, waardoor stilstaan geen optie is. Skippabeat werd in 2016 niet voor niets als publiekswinnaar gekozen tijdens het 30 x 20 Minuten Festival in Paradiso Amsterdam. In 2017 begint voor Skippabeat een nieuw hoofdstuk. Met de komst van zangeres Bonny Mahonie (bekend van o.a. Alle 13 Jaanke en Tio Gringo) heeft de band weer een fantastisch podiumbeest in huis gehaald.

 

Meer in MEZZ