Fri 08 Mar 2024

Roxeanne Hazes

Koop Tickets
Roxeanne Hazes
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
  • € 26,00 (Normaal)
Genre
  • Nederlandstalig
  • nederpop
Share

Ruim zes jaar na haar debuut brengt Roxeanne Hazes op 13 oktober haar langverwachte nieuwe album uit: ‘De Tijd Gaat Mooie Dingen Doen’. Ze reflecteert op haar reis en vertelt: “Vaak dacht ik dat ik er bijna was, om dan toch weer te realiseren dat ik dieper moest graven en dat er meer potentieel in zat.”

‘De Tijd Gaat Mooie Dingen Doen’ is een hoopvol album waarin de afgelopen jaren worden bezongen. Het album weerspiegelt alle hoogte- en dieptepunten uit Roxeanne’s leven. Ze zingt over liefde, vriendschap, angsten, ontsnapping, zelfontdekking en nog veel meer. “Ik maak een album in eerste instantie voor mezelf, maar ik hoop nu vooral dat anderen er kracht, herkenning en plezier uit kunnen halen.”

In 2017 bracht Roxeanne haar debuutalbum ‘In Mijn Bloed’ uit, waarmee ze een Edison won. Ze trad op tijdens diverse tours en festivals en deed afgelopen jaar mee aan het muziekprogramma Beste Zangers. Hier maakte Roxeanne indruk met haar vertolkingen en scoorde ze onder andere met haar bewerking van het nummer ‘Vannacht’ van Blanks.

Meer in MEZZ