Donderdag 2 november
Roxeanne Hazes
+ LAKSHMI
19:00 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:00 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€15,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Nederlandstalig

‘Dochter Dre’ Roxeanne Hazes brengt dit jaar via Topnotch haar eerste solo album uit. In de tien jaar dat ze Nederland en België verblijdde met haar vaders muziek, groeide Roxeanne als mens en artiest. De behoefte aan een nieuwe uitlaatklep waarin ze haar ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kon, ontstond twee jaar geleden en nu is daar haar eerste single ‘Ik Was Toch Je Meisje’.

Eerder dit jaar was Roxeanne Hazes te horen op “Ballade van de Moord” van labelgenoot Thijs Boontjes Dans- en Showorkest. Ze waren te gast bij De Wereld Draait Door, Radio 2 en sprongen in het oog met de intense videoclip. Ook speelde ze maar liefst vijf keer een uitverkochte Ziggo Dome vol Hazes fans plat. Nu staat ze samen met haar liveband Project Bongo aan het begin van een eigen clubtour.

Support komt vanavond van LAKSHMI. Haar persoonlijke verhalen zijn verpakt in Dark Electronic Pop: een mix van poëtische teksten, donkere strijkers en heftige synths. Denk aan een driehoeksverhouding tussen Lana Del Rey, Warhaus en Massive Attack.

MEZZ tipt