Zondag 17 maart
Romperayo
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal
€ 12

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Colombiaans
  • Cumbia
  • Psychedelic
Stap binnen in de wereld van de nieuwe traditionele Colombiaanse folklore met Romperayo. De sound is gemengd met een ondeugende en moderne interpretatie van psychedelische klanken uit de jaren '70, waaronder cumbia en andere tropische ritmes. Verwacht muzikaal vuurwerk waar je niet stil op kan blijven staan!

Romperayo maakt deel uit van de nieuwe Colombiaanse muziekscene die hun roots op een fascinerende manier herinterpreteert, waarbij traditionele ritmes worden gecombineerd met moderne electronica. Samen met bands als Los Pirañas en de Meridian Brothers zijn ze op weg om de Colombiaanse live music scene op de kaart te zetten. Live is de band sensationeel en eigenzinnig. Van blaffende geluiden, schrille kreten en stoner-samples doordrenkt met meesterlijk spel. Romperayo staat garant voor een muzikale reis die je niet snel zult vergeten.

Romperayo omarmt de historie, maar verrijkt de tropische ritmes met hedendaagse invloeden. Ze zetten, samen met bands als Los Pirañas en de Meridian Brothers, de Colombiaanse muziek op de kaart.

vpro
Vrije Geluiden

MEZZ tipt