Donderdag 19 oktober
Rolling Stones – Hackney Diamonds Release Party
21:00 (Doors: 21:00)
Popcafe
21:00 (Doors: 21:00) | Popcafe
Gratis

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Blues
  • jaren '60
  • Rock

Wees een van de eersten die het nieuwe album van The Rolling Stones te pakken krijgt! Na maar liefst 18 jaar komt The Rolling Stones op 20 oktober met een gloednieuw album met eigen nummers. De opnames voor dit album begonnen al in 2020 en nu is het eindelijk af.

Zo’n groots moment vraagt natuurlijk om een knalfeest! Samen met Velvet Music Breda organiseren we op de nacht van 19 op 20 oktober een release-party in het Popcafé van MEZZ! Verwacht een geweldige avond met Mike van de Stones coverband ‘Exile’, die akoestische Stones-nummers zal spelen, een DJ en misschien zelfs een live-dvd-vertoning. Vanaf 23:00 uur wordt het nieuwe album ‘Hackney Diamonds’ in zijn geheel gedraaid. De bar is natuurlijk open, dus je kunt genieten van een biertje, wijntje, colaatje of (zoals een echte Stones-fan) een whisky met een hapje terwijl we losgaan op het nieuwe album.

Vanaf middernacht mag Velvet Music Breda het nieuwe album verkopen. Wees er dus zeker bij om een van de eersten in Breda en omgeving te zijn met het nieuwe album! Ze hebben de lp (zwart vinyl), lp (paars vinyl), lp (doorzichtig vinyl), cd (jewelcase), cd (digipack) en cd/blu-ray in de aanbieding. En natuurlijk krijgt iedereen die een album koopt een leuk extraatje. Je kunt je album zelfs van tevoren bij Velvet reserveren om er zeker van te zijn dat je er een bemachtigt.

En zoals The Stones ooit zongen: “It’s Only Rock & Roll But I Like It.” Beleef met ons een avond vol rock-‘n-roll waar je nog lang over zult napraten!

MEZZ tipt