Sun 10 May

Ronnie James Dio – The Memorial Concert

Met leden van o.a. Within Temptation, Ayreon en Epica wordt verplaatst
Jupiler zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 19,50
Genre
  • Hardrock
  • Metal
Share

MEZZ houdt de ontwikkelingen rondom de Corona-uitbraak nauwlettend in de gaten en we volgen de adviezen van het RIVM op. Dit betekent dat alle shows tot 1 juni niet door kunnen gaan. Er wordt gezocht naar vervangende data. Gekochte kaarten voor deze verplaatste shows blijven geldig. Kaartkopers ontvangen hierover bericht met meer informatie. Over de mogelijkheid om bij afgelaste concerten je geld terug te krijgen volgt later meer informatie. We zijn momenteel druk bezig om verschillende opties uit te werken. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat we straks allemaal weer van prachtige concerten kunnen genieten zoals we dat gewend zijn.

We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Zodra we meer informatie hebben, komen we bij je terug. We verzoeken je vriendelijk om ons niet per telefoon of mail om meer informatie te vragen.

—–

Het is alweer bijna tien jaar geleden dat rocklegende Ronnie James Dio ons is ontvallen. Daarom slaat de absolute top van de Nederlandse hardrock en metal de handen ineen om deze kleine man met de grootse stem een passend eerbetoon te geven. Natuurlijk worden alle fases van zijn knallende carrière belicht. Reken dus op veel klassiekers van o.a. Rainbow, Black Sabbath en de band Dio. Maar dat niet alleen: er zullen een aantal verrassende keuzes worden gemaakt uit het omvangrijke repertoire waaraan Ronnie James Dio zijn geweldige stem heeft geleend.

De sterbezetting tijdens deze speciale avond bestaat uit vocalist John JayCee Cuijpers (Ayreon, Praying Mantis), gitarist Ruud Jolie, toetsenist Martijn Spierenburg (beide bekend van Within Temptation), de van oorsprong hardrock gitarist Menno Gootjes (Focus), bassist Rob van der Loo (Epica) en drummer Stef Broks (Textures)!

Long Live Rock ‘n’ Roll… Long Live Ronnie James Dio!

Meer in MEZZ