Vrijdag 12 mei
Red Valley + Doc’s Lobby
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Rock

Fan van een avondje rock? Kom naar deze double bill met Red Valley en Doc’s Lobby! 

Red Valley

Nostalgisch, energiek, elektrisch… Dat zijn de woorden die de driekoppige rockband Red Valley gebruikt om hun door bluesrock geïnspireerde repertoire te omschrijven. Toen drummer Dico Bak eind 2017 een band begon samen te stellen, vond hij verwantschap met zanger en bassist Jesse Schut en wierf hij gitarist Soof Zisis aan. Met hun grote idolen in het achterhoofd, zoals Led Zeppelin en Jimi Hendrix, brengt de trio-band vernieuwende zelfgeschreven muziek die doet denken aan de grote rock-‘n-rollbands uit de jaren ’60 en ’70.

De show staat in het teken van de release van Grown Up Thing, de debuutsingle van Red Valley. Deze zal de avond zelf om 23.00 worden uitgebracht. Samen met Doc’s Lobby viert de band deze gelegenheid in de MEZZ.

Doc's Lobby

Doc’s Lobby laat zien dat een stevige rockshow niet hoeft te bestaan uit een veelkoppige band. Met de gitaar versterkt door meerdere amps, ruwe zanglijnen en strakke drums verzorgen ze een vuige, melodieuze rockshow, waarbij de riffs leiden tot de nodige oorwurmen. De inspiratie door andere duo’s als Royal Blood en The White Stripes, blijft niet onopgemerkt.

MEZZ tipt