Donderdag 8 oktober
Quiz’m – duo editie
18:30 (Doors: 17:30)
Jupiler zaal
18:30 (Doors: 17:30) | Jupiler zaal
€ 10,00 duo-ticket

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

  • muziekquiz
  • Quiz'm

Quiz’m is een gezellige muziekquiz met uitdagende, grappige en breinbrekende vragen voor de muziekfreak, de leek en de gezelligheidsspeler. Van serieus tot nét over het randje, maar altijd bedoeld om te entertainen!

De muziekquizzen van Quiz’m zijn leuk voor zowel de gezelligheidsspeler als de échte muziekkenner. Die balans proberen wij altijd te bewaken. Daarnaast speelt humor een grote rol en zijn wij altijd op zoek naar leuke, grappige, uitdagende en vernieuwende ronden en vragen.
We spelen deze speciale editie van Quiz’m geheel corona-proof in duo’s. Per duo is één deelnamebewijs nodig.

Tickets
Je koopt een deelname bewijs voor een duo. Je hebt dus maar een ticket nodig om met twee personen deel te nemen aan de quiz.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

MEZZ tipt