Maandag 11 oktober
Quiz’m x Soundz
20:00 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal, Livestream
20:00 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal, Livestream

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • livestream
  • muziekquiz

Voor toegang tot MEZZ is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

Dit is de editie van Quiz’m die eigenlijk op 16 november 2020/11 januari 2021/1 februari 2021/6 september 2021 zou plaatsvinden.

Quiz’m is een gezellige muziekquiz met uitdagende, grappige en breinbrekende vragen voor de muziekfreak, de leek en de gezelligheidsspeler. Van serieus tot nét over het randje, maar altijd bedoeld om te entertainen!

De muziekquizzen van Quiz’m zijn leuk voor zowel de gezelligheidsspeler als de échte muziekkenner. Die balans proberen wij altijd te bewaken. Daarnaast speelt humor een grote rol en zijn wij altijd op zoek naar leuke, grappige, uitdagende en vernieuwende ronden en vragen.

 

Deze editie vindt plaats in samenwerking met Soundz. Naast teams in de zaal neemt een deel van de teams via Soundz plaats in onze digitale zaal en volgen de quiz via een livestream.
Let op: je koopt een ticket per team van maximaal 4 personen.

MEZZ tipt