Mon 01 Nov

Quiz’M

Sold out
Jupiler Zaal
20:00 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
  • € 10,00 (Team ticket (max. 4 personen))
Genre
  • muziekquiz
  • Quiz'm
Share

Uitverkocht

Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor dit evenement.

Probeer het eens op TicketSwap

Voor toegang tot MEZZ is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

Dit is de verplaatste editie van Quiz’m die eigenlijk op 30 november/18 januari/8 februari zou plaatsvinden. De inhoud van deze Quiz’m is uniek, dus ook als je in oktober hebt deelgenomen aan Quiz’m kun je deelnemen aan deze quiz.

Quiz’m is een gezellige muziekquiz met uitdagende, grappige en breinbrekende vragen voor de muziekfreak, de leek en de gezelligheidsspeler. Van serieus tot nét over het randje, maar altijd bedoeld om te entertainen!

De muziekquizzen van Quiz’m zijn leuk voor zowel de gezelligheidsspeler als de échte muziekkenner. Die balans proberen wij altijd te bewaken. Daarnaast speelt humor een grote rol en zijn wij altijd op zoek naar leuke, grappige, uitdagende en vernieuwende ronden en vragen.
Let op: je koopt een ticket per team van maximaal 4 personen.

Meer in MEZZ