Vrijdag 2 februari
Punkrock Riot
Lone Wolf + YOU NERVOUS? + The Rocket
19:30 (Doors: 19:00)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 19:00) | Kleine zaal
€5

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Punk
  • Punkrock

De nieuwe formatie Lone Wolf is een heuse Nederlandse ‘supergroep.’ Het viertal wordt gevormd van leden uit Apers, Accelorators en The Bat Bites. Het is dansbaar, aanstekelijk, ruig in de uitvoering maar aanstekelijk in het gehoor. “We’re called LONE WOLF. We’re from Rotterdam, NL. We play loud music.”

YOU NERVOUS? is een jonge Skate / Poppunk band uit gent, 3 van de 4 leden zijn misschien beter bekend als de mannen achter Flink 82. maar ze hadden enorm veel zin om eigen nummers te maken! Omdat ze met Flink 82 enkel covers spelen als tribute van Blink 182, was de nood/goesting er om een eigen band op te starten. Deze is zeker geen kopie van Blink, eerder een eigen invulling van smaak zoals ze ook deze bands zeker kunnen appreciëren en inspiratie uit halen. NOFX, Uncommonmenfrommars, No use for a name, Lagwagon, Millencolin, Propaghandi, Pulley…

Ook door locale bands zoals; The octopussys, F.O.D., Wölf, CanIrepeed, Gino’s eyeball, bezig te zien wisten we dat er nog een scene bestond en dat punkrock niet zo dood is als velen denken!

 The Rocket, uit de bekende Groezrock regio in België, waar de meeste Belgische punk rock acts vandaan komen. De band verdween in 2014 even van de radar. De bandleden hebben in tussentijd in de bands Nøfx, Get off my shoes en Ghost en villians gespeeld.Met een nieuw album op komst is deze band weer helemaal terug van weg geweest. The Rocket speelt aanstekelijke en zomerse punk rock met een synthesizer om het typerende geluid van de band af te maken.

MEZZ tipt