Zaterdag 11 november
Punkrock Riot: Call It Off
+ Bottles Of Love
19:30 (Doors: 19:00)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 19:00) | Kleine zaal
€8,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Pop
  • Punk

Te weinig punkrock in Breda? Ja! Daar wil een collectief van liefhebbers verandering in brengen met de Punkrock Riot avonden in de kleine zaal van Mezz. Ze struinen Nederland en België af om nieuwe bands te ontdekken en hun favoriete bands te supporten. Die ontdekkingen en favorieten halen ze naar Breda om er meer mensen kennis mee te laten maken en om mensen te inspireren om ook muziek te maken. Met deze editie de poppunkband Call It Off.

Sinds de release van hun eerste single “Do It All Again” in 2013 hebben deze fakkeldragers van de Nederlandse poppunk een momentum gecreeërd dat onbreekbaar lijkt te zijn. In enkele jaren tourde Call It Off door Europa en China, kregen airplay op zowel nationale als internationale radio, deden talloze shows en openden voor poppunk legendes als New Found Glory, The Story So Far, The Wonder Years en Panic! At The Disco. Begin dit jaar verscheen het succesvolle nieuwe album “Abandoned”.

De nieuwe Nederlandse ‘hyperpop’-band Bottles Of Love zal de zaal opwarmen. Begin dit jaar kwam debuutalbum ‘Hush’ uit en dat klinkt als een fijne mix van The Killers en Fall Out Boy.

Voorafgaand, tussendoor en na de show zullen de gebroeders de Vugt  van Harsh Realms heerlijke punk plaatjes draaien.

MEZZ tipt