Vrijdag 24 mei
Punkrock Riot at Pier15
Camp High Gain + Captain Kaiser + Generation 84
18:30 (Doors: 18:00)
Pier15
18:30 (Doors: 18:00) | Pier15
€ 8

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • mezz on tour
  • Punk
  • Punkrock
  • Rock

Tijd voor meer punkrock in Breda! Een groep enthousiaste liefhebbers brengt daar verandering in met Punkrock Riot. Ze duiken diep Nederland en België in om nieuwe bands te ontdekken en hun favoriete bands te supporten. Die ontdekkingen halen ze naar Breda om ook jou kennis te laten maken met deze vette bands. Deze keer tijdens Mezz on tour met Camp High Gain, Captain Kaiser en Generation 84 in Pier 15.

Camp High Gain

In 2018 voegt Deny Putman zich bij ex-Undeclinable leden Helmer Lathowers en Jorg Smeets. Nu werken ze aan hun tweede release! Camp High Gain brengt high-energy 90’s punkrock met een vleugje melodieuze hardcore. Creatief, gepassioneerd en met veel plezier op het podium brengen ze een eclectische vorm van… punkrock 3.0.

Generation 84

Herrezen uit de as van onder andere Not That Straight, Victims of Society en Break of Day. Deze veteranen hebben maar één doel: punkrock terugbrengen naar de roots waar het allemaal ooit begon. Vijf krachtige stoten van ongecompliceerde, no-nonsense punkrock van een band die er alles aan doet om plezier te hebben met het spelen van muziek en het bestormen van podia, terwijl je tegelijkertijd schokkende bewegingen maakt.

Captain Kaiser

De Kempen hebben ze al enige tijd verovert, maar momenteel palmen ze heel België inclusief buurlanden in. Captain Kaiser brengt aanstekelijke punkrock sinds 2016. In 2018 stonden ze nog op Breda Barst, brachten ze hun debuutalbum ‘Dog Days on Deck’ uit via Bearded Punk Records en kerstsingle ‘X-mas sweater’.

Mezz on tour

Mezz on tour: mooie concerten op mooie locaties in de stad. Concerten die we niet aan Breda voorbij willen laten gaan. Deze keer Punkrock Riot in Pier 15.

Let op: In Pier 15 kan niet met MEZZ munten betaald worden.

MEZZ tipt